Зaпpoшyємo нa кoнцepт Вoлoдимиpa Щeглoвa

26548596

72840364.jpg
14 лютого цього року о 17:00 у Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва відбудеться концертна програма за участю учасника бойових дій в Афганістані, волонтера, уродженця Миропілля Володимира Щеглова.

Володимир Олександрович Щеглов – бард з народу. Народився в селі Миропілля Краснопільського району 13 серпня 1960 року. Батько його Олександр Степанович був офіцером-прикордонником, а мати Віра Єгорівна працювала в сільській раді секретарем. Володя в родині був найменшою, третьою дитиною.

Навчався в Миропільській школі. У цей період уже писав любовні пісні, грав у шкільному ансамблі на ритм-гітарі. Займався також спортом, зокрема, стрибав з парашутом. Після школи пішов працювати на Сумський насосний завод токарем. У 1979 році вступив до Сумської «вертольотки» і почав літати на МІ-1. У 1980-му закінчив Богодухівський авіаційний центр, через рік екстерном – Саратовське вище військове училище. Літав на МІ-8. Служив на Далекому Сході штурманом, штурманом ланки і льотчиком.

У 1985-86 рр. Володимир виконував інтернаціональний обов’язок в Афганістані в м. Джелалабаді, де служив командиром екіпажу великого МІ-8. 17 червня 1986 року, беручи участь в черговій операції «Маневр» в Кундузі, був збитий і поранений, але, один з небагатьох, залишився живий. Після цього, демобілізувавшись, почав писати пісні на професійній основі.

Володимир Щеглов написав понад 500 пісень. Тематика пісень Щеглова: патріотика, лірика, романтика, балади…

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: