Форум
Що можна приготувати з кабачків
Цитувати Лариса Василівна від 14:46 13-08-2016, 2:46 pmУ цій темі нашого форуму будемо розміщувати СВОЇ рецепти приготування страв з кабачків.
Блюдо, яке сьогодні пропонується Вашій увазі - тортик з кабачків. Безумовно, складається він не тільки з кабачків, але вони надають страві м'який, неповторний смак.
Отже, для приготування тортика з кабачків Вам будуть потрібні такі продукти:
кабачок - приблизно 300 г
яйце - 1 штука
кисле молоко, кефір, або сироватка - 3-4 ст. ложки
борошно - приблизно 1,5 склянки (тісто має бути по консистенції як сметана)1 невеличка морква
1 невеличка цибуля
2 помідора
сіль
сода
олія для смаженняТрем кабачки на крупну тертку
Додаємо яйце, кефір, соду, сіль...
і ретельно перемішуємо
Додаємо борошно...
і знову перемішуємо
Починаємо смажити наші коржі для торта
Тепер готуємо "крем" для нашого торта
Ріжемо і обсмажуємо моркву і цибулю
Додаємо протерті помідори
І ось такий вийшов крем
Намазуємо наші коржі
Усе!
Тортик готовий!
Даємо йому трохи охолонути і ріжемо на порційні шматочки.
Смачного!
У цій темі нашого форуму будемо розміщувати СВОЇ рецепти приготування страв з кабачків.
Блюдо, яке сьогодні пропонується Вашій увазі - тортик з кабачків. Безумовно, складається він не тільки з кабачків, але вони надають страві м'який, неповторний смак.
Отже, для приготування тортика з кабачків Вам будуть потрібні такі продукти:
кабачок - приблизно 300 г
яйце - 1 штука
кисле молоко, кефір, або сироватка - 3-4 ст. ложки
борошно - приблизно 1,5 склянки (тісто має бути по консистенції як сметана)
1 невеличка морква
1 невеличка цибуля
2 помідора
сіль
сода
олія для смаження
Трем кабачки на крупну тертку
Додаємо яйце, кефір, соду, сіль...
і ретельно перемішуємо
Додаємо борошно...
і знову перемішуємо
Починаємо смажити наші коржі для торта
Тепер готуємо "крем" для нашого торта
Ріжемо і обсмажуємо моркву і цибулю
Додаємо протерті помідори
І ось такий вийшов крем
Намазуємо наші коржі
Усе!
Тортик готовий!
Даємо йому трохи охолонути і ріжемо на порційні шматочки.
Смачного!
Завантажені файли:
- Вам потрібно увійти, щоб мати доступ до завантаження.
Цитувати Светлана Крук від 14:10 02-02-2017, 2:10 pmДобрий день! пропоную рецепт печених кабачків з беконом та сиром.
Кабачок400 гр.Бекон50 гр.Сир100 гр.Борошно 400 гр.Яйце куряче 3 шт.Розпушувач 0.5 ч. л.Олія 2 ст. л.Гірчиця1 ст. л.Лимонный сік1 ст. л.Спеціі за смакомЦибуля зеленаЯк готувати тут: http://recepteka.ru/pechenye-kabachki-s-lukom-i-bekonom/
Добрий день! пропоную рецепт печених кабачків з беконом та сиром.
Цитувати Лариса Василівна від 13:51 06-02-2017, 1:51 pmДякую за рецепт, влітку обов'язково спробую. Цікаво, а з заморожених кабачків вийде?
Дякую за рецепт, влітку обов'язково спробую. Цікаво, а з заморожених кабачків вийде?
Цитувати Светлана Крук від 20:51 07-02-2017, 8:51 pmдумаю навряд чи. Я в цьому році заморозила вперше і щось нічого толкового з них не виходе. Тушкувала с мясом хіба що - ще нічого.. а так не в захваті.
думаю навряд чи. Я в цьому році заморозила вперше і щось нічого толкового з них не виходе. Тушкувала с мясом хіба що - ще нічого.. а так не в захваті.
Цитувати Viktoria від 19:37 15-02-2017, 7:37 pmЯ тоже наморозила кабачков, как то не пошло. А вот замороженные помидоры - это для меня оказалось просто находкой - борщи, любые соусы, тушеное мясо - с такими помидорами зимой блюда гораздо вкуснее, попробуйте!
Я тоже наморозила кабачков, как то не пошло. А вот замороженные помидоры - это для меня оказалось просто находкой - борщи, любые соусы, тушеное мясо - с такими помидорами зимой блюда гораздо вкуснее, попробуйте!