Андрію Медведєву з с. Чернеччина Краснопільського району вручили медаль

andriy

21 листопада в приміщенні Чернеччинської сільської ради голови райдержадміністрації та районної ради Юрій Яремчук і Віталій Савоненко разом з Чернеччинським сільським головою Іваном Рагуліним та військовим комісаром Краснопільського райвійськкомату Євгеном Євченком вручили добровольцю, учаснику антитерористичної операції, бійцю батальйону «Київська Русь» Андрію Медведєву медаль «Захиснику Вітчизни», за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка від 27 жовтня 2016 року.
– Багато жителів нашого району проходять службу в зоні АТО. Наші хлопці є справжніми героями. Вручення цієї нагороди є свідченням мужності, відваги і патріотизму Андрія, який виявив бажання, свідому громадську позицію, став на захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, – зазначили керівники району.
Присутні подякували Андрію за стійкість, мужність і самопожертву, особливу подяку висловили батькам за виховання сина.

Джерело: http://krasrada.sumy.ua/aktualni-novini/1109-bycyu-batalyonu-kiyivska-rus-andryu-medvedyevu-vruchili-medal-zahisniku-vtchizni.html

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: