БIЛЬШE ТOННИ ПPOДУКТIВ ЗIБPAЛИ ЖИТEЛI PAЙНУ ДЛЯ ВOЇНIВ AТO

69311575

 

 

90835774.jpg

Попри десятки угод про припинення вогню, різні перемир’я й досі триває війна на сході України. Там, в холодних окопах і бліндажах пліч-о-пліч з героями з різних куточківкКраїни стримують нашестя «русского міра» наші земляки-краснопільчани. А значить є робота і для волонтерів.

Нещодавно жителі району вкотре долучилися до збору харчових подарунків захисникам. Подарунки вже традиційні, найбільше ціновані бійцями – м’ясна та овочева консервація, сало, збір для чаю, овочі – і все зібране, зроблене, вирощене руками односельців. А ще макаронні вироби, печиво, засоби особистої гігієни.

41187322.jpg

Кожен прагнув зробити свій внесок у спільну справу і таким чином підтримати тих, хто зараз на передовій. Загалом завдяки зусиллям селян вдалося зібрати близько тонни продуктів харчування, які вже відправлено на схід України.

Репортаж про черговий візит до зони АТО читайте вже найближчим часом на сторінках нашої газети, а сьогодні волонтери через нашу газету від імені воїнів дякують всім, хто з перших днів війни на сході і до цього часу беруть участь у зборі продуктів харчування: колективам Краснопільської дільниці Охтирського відділення ПАТ «Сумигаз», філії ‘Краснопільський РЕМ”, ДП «Краснопільський лісгосп», управління соціального захисту населення, районної і селищної ради, «Теплоенерго», учням і вчителям Краснопільських ЗОШ І-ІІІ ступенів і гімназії, ТОВ «Псьол», ТОВ Хвиля», прихожанам Іллінського храму селища Угроїд.
Інформація Краснопільської районної газети «Перемога»

смт Краснопілля

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

http://krasnews.at.ua/news/bilshe_tonni_produktiv_zibrali_zhiteli_rajnu_dlja_vojiniv_ato/2016-10-21-6933

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: