Caмoгoн – oбcяги йoгo пiдпiльнoгo вигoтoвлeння зpocтaють

93042422

Шановні мешканці Краснопільського району! Відділення поліції звертає вашу увагу на те, що по всій території України почалися масові отруєння спиртними напоями «Будьте обачливі до свого здоров’я». На території України налічується 102- отруєння, з них 52 смертельні випадки.

Самогон справедливо називають в народі клятим зіллям. На жаль, обсяги його підпільного виготовлення зростають. Ним розплачуються за виконану роботу, на нього міняють злодії вкрадені у сільгосппідприємствах зерно, корми, пальне, а в домашніх господарствах громадян – живність, консервацію, інші хатні речі. Словом самогоноваріння стало справжнім соціальним злом, від нього потерпають як в цілому держава, так і окремі сім’ї. Самогон нівечить психіку любителів спиртного, руйнує сім’ї, стає причиною передчасної смерті людей, підштовхує на вчинення протиправних дій. Адже окремі самогонники додають до нього гуму, курячий послід, ацетон, сухий спирт і інші хімічні речовини для «смаку», не задумуючись про наслідки даних «приправ».

Краснопільський відділ поліції застерігає осіб, які займаються незаконною торгівлею «САМОГОНУ» буде притягнуто до адміністративної відповідальності, та накладенням штрафу.

Самогоноваріння – проблема не лише правоохоронних органів. На боротьбу з ним повинні стати місцеві органи влади, громадські формування та й самі громадяни.
Н. Пошелюжна,
інспектор Краснопільського ВП

Джерело: Краснопілля  04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/samogon_obsjagi_jogo_pidpilnogo_vigotovlennja_zrostajut/2016-10-14-6905

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

2 comments

  • osen

    Я особисто знаю в нашому селищі “місцеві точки”, де на одній вулиці їх зразу по декілька,які вже у печінках сидять від кількості відвідувачів,хоч на відео знімай.Чому за скільки років  їх ніхто й досі не прикрив і не прикриває?Шкода тільки,що розмова за незаконність самогоноваріння почалась  тільки тоді, коли дійшла мова за отруєння,яке призводить до смерті,а до цього наче лише користь була…

  • RoginGud RoginGud

    Більше шкоди і більше вірогідність отруїтися існує від паленої горілки, яка продається в офіційних наливайках із переклеєними акцизними стрічками. Жодного разу не чув, щоб поліція накрила хоч одну торгову точку, де продається отруєний горілчаний сурогат, закуплений за копійки. А самогоноваріння треба легалізувати і кожна точка буде боротися за якість продукту. Отруїтися можна скоріше горілкою, придбаною офіційно, ніж домашнім самогоном. Киньте камінь  в того, хто не коштував домашньої горілочки відмінної якості з сольоненьким огурчиком, або не мучився від дорогої сурогатної горілки з офіційних джерел.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: