Caмoтoївcькa гpoмaдa нa шляxy дo oб’єднaння

17847846

7 листопада відбулась чергова сесія Самотоївської сільської ради. Окрім сільських обранців, в пленарному засіданні взяли участь представники громадськості села, а також голова районної ради Віталій Савоненко.

При кворумі 11 депутатів із 14 обраних Самотоївський сільський голова Іван Перерва запропонував до розгляду важливі для громади питання. Зокрема, депутати сільської ради одностайно схвалили проект рішення “Про добровільне об’єднання територіальних громад” разом з планом організаційних заходів в рамках цього процесу. Також на сесії було внесено зміни до сільського бюджету, прийнято ряд рішень майнового та земельного характеру. Голова села Іван Перерва проінформував присутніх про роботу сільської ради та її виконавчого органу по окремих аспектах життєдіяльності громади, озвучив плани та можливі перспективи.

Очільник районної ради Віталій Савоненко привітав громадськість в особі її представників з прийняттям доленосного рішення в рамках об’єднавчих та децентралізаційних процесів, розповів про останні тенденції в цьому напрямку на рівні району.
Інформація Краснопільської районної ради.

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/samotojivska_gromada_na_shljakhu_do_ob_39_ednannja/2016-11-08-7000

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: