Чемпіонат Краснопільського району з волейболу

07 квітня 2018 року в стінах спортивної зали Краснопільської ДЮСШ відбувся Чемпіонат Краснопільського району з волейболу. Цього року в чемпіонаті взяли участь 5 команд сільських рад: с. Сінне, с. Великий Бобрик, с. Самотоївка, с. Миропілля та с. Велика Рибиця.

На відкритті змагань був присутній начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА І. М. Матлахов, який виступив із привітальним словом та зазначив що, основна мета проведення чемпіонату району – популяризація волейболу в Краснопільському районі, залучення широких верств населення до занять спортом, зміцнення стану здоров’я населення.

І ось коли гра почалась емоції вирували в спортивній залі від стартового до фінального свистка. Найкращими стали команди с. Велика Рибиця, с. Миропілля, с. Великий Бобрик, які відповідно посіли І, ІІ та ІІІ місця. Команди призери були нагороджені медалями та грамотами відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської районної державної адміністрації. Команди учасниці – грамотами відділу освіти, молоді та спорту за участь.

Представники команд та й самі гравці переконані – щоб перемогти спершу треба зібрати дружній колектив. Без взаєморозуміння та підтримки команди немає. Відділ освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА висловлює подяку всім командам, представникам і всім хто прийняв участь у проведенні чемпіонату.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: