CПAPТAКIAДA ДEPЖAВНИX CЛУЖБOВЦIВ

Один раз на рік державні службовці Краснопільського району залишають свої робочі кабінети, одягають спортивну форму та грають у спортивні ігри. Все це проходить в рамках проведення районного етапу Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців.

89629360.jpg

Так сталося і цього року, – 29 березня 2016 року в спортивній залі Краснопільського РПК було проведено районну спартакіаду серед державних службовців. На урочистому відкритті спартакіади були присутні голова Краснопільської районної державної адміністрації – Юрій Яремчук, заступник голови Краснопільської районної ради – Іван Гавенко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА – Іван Матлахов. Вони відмітили, що такі спортивні заходи є дуже важливими для всіх нас, адже заняття спортом веде до примноження здоров’я нашого суспільства. Основними завданнями спартакіади вони відмітили – залучення держаних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація активного відпочинку, пропаганда здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності.

88499282.jpg

79600852.jpg

У спартакіаді взяли участь працівники апарату Краснопільської районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту, управління агропромислового комплексу, центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, земельного та кадастрового відділів, управління соціального захисту, податкової, казначейства, відділу реєстру виборців. Цього року до державних службовців приєдналися і команди місцевого самоврядування: депутати, сільські голови.
Як і раніше спартакіада проходить з п’яти видів спорту:волейбол, футзал, настільний теніс (жінки та чоловіки), шахи (жінки та чоловіки), шашки (жінки та чоловіки).

04418892.jpg

 

На підведенні підсумків голова Краснопільської районної державної адміністрації Юрій Яремчук та заступник голови районної ради Іван Гавенко подякували всім колегам, які взяли участь в спартакіаді та висловили надію, що такі спортивні змагання можуть бути проведені частіше у колі державних службовців.
Іван Матлахов відмітив, що спартакіада пройшла успішно та досягнуто найголовнішого результату – це здоровий та активний відпочинок держслужбовців в дусі взаєморозуміння і дружби.


К. Бабич,
головний спеціаліст відділу освіти,
молоді та спорту

http://krasnews.at.ua/news/spartakiada_derzhavnikh_sluzhbovciv/2016-03-30-6233

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: