Cвiй дo Cвoгo пo Cвoє

68305679

В рамках проекту з підтримки місцевого товаровиробника «Зроблено на Сумщині» в Білопіллі стартував виставково-ярмарковий тур місцевих товаровиробників, що завітає до всіх районних центрів області

«Обласна влада ставить за мету розширити і примножити виробничі досягнення підприємств регіону, стимулювати зміцнення потенціалу середнього і малого бізнесу. З цією метою в регіоні започатковано торгову марку «Зроблено на Сумщині», носіями якої є виробники високоякісної продукції на різні смаки та вподобання», – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Віктор ЧЕРНЯВСЬКИЙ.

За його словами, купуючи сумське, ми не тільки забезпечуємо родину корисною продукцією, а й сприяємо створенню нових робочих місць, ефективно наповнюємо місцеві бюджети.

«Виставково-ярмарковий тур має на меті підтримати місцевого товаровиробника, ознайомити земляків з виробничими потужностями та асортиментом підприємств області, дозволить відвідувачам продегустувати та придбати місцеву продукцію чи укласти угоду на її постачання, а також поспілкуватися із керівниками найбільших підприємств області», – зауважив голова громадської ради при облдержадміністрації Володимир ДЕМУРА.

Завдяки спільним зусиллям громадськості, влади, підприємців, місцеві товаровиробники мають посісти перше місце на споживчому ринку Сумщини, адже якість їхньої продукція на це заслуговує, переконані відвідувачі виставки-ярмарку.

Джерело:
http://state-gov.sumy.ua/2012/03/28/spozhivajjmo_produkcju_mscevogo_virobnictva.html
СПОЖИВАЙМО ПРОДУКЦІЮ МІСЦЕВОГО ВИРОБНИЦТВА!
28 березня 2012 15:58

 

http://krasnews.at.ua/news/svij_do_svogo_po_svoe/2012-03-29-1635

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: