ДE КPACНOПIЛЬЧAНИ – ТAМ ПEPEМOГA!

57701601

В Окремій комендатурі охорони і забезпечення, що в Бортничах, відбулись фінальні змагання з міні-футболу на Кубок Держприкордонслужби. Поборотися за цей спортивний трофей до столиці з’їхались збірні команди усіх регіональних управлінь та Національної академії Держприкордонслужби.

Заходи відбулись за участі першого заступника Голови Держприкордонслужби Василя Серватюка, першого заступника Голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Віктора Коржа, багаторазового переможця чемпіонатів України та Кубків України з футболу Владислава Ващука, переможця та срібної призерки літніх Олімпійських ігор з легкої атлетики Інеси Кравець, а також інших відомих спортсменів.

Після нагородження олімпійців та проведення спільного фотографування на футбольному полі з’явились збірні команди, щоб поборотись за Кубок Держприкордонслужби. Першими на поле вийшли команди із Південного та Західного регіональних управлінь щоб поборотись за третє місце. Завдяки майстерній грі прикордонники Південного регіонального управління перемогли з рахунком 2:1.

Матч за перше місце між командами Східного регіонального управління (м. Харків) та Національної академії ДПСУ (м. Хмельницький) видався дуже видовищним. Харків’яни зуміли з рахунком 4:0 вибороти перемогу в матчі та здобути Кубок.Ми вітаємо команду Східного регіонального управління, адже свій вклад у загальний успіх внесли добре відомі краснопільським вболівальникам Володимир Лютенко та Денис Пацюк.

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: