Дeнь пepeдплaтникa – вiдвepтe cпiлкyвaння з читaчaми

13712650

Традиційно кожного передплатного періоду в багатьох сільських відділеннях «Укрпошти» проходять Дні передплатника. Саме там видавництва та читачі мають змогу відверто поспілкуватися, передплатити улюблену газету. «Перемога» також скористалася нагодою відродити, на жаль дещо забуту практику заохочення потенційних читачів за місцем їх проживання і разом з начальником ЦОС №2 Наталією Новак вирушили до Миропілля.

Цей населений пункт нами обрано не випадково, адже потенціал для передплати тут величезний, але так склалося історично, що місцеві жителі не надто «товаришують» з нашою газетою. Чому? Це й вирішили з’ясувати на місці. Попри анонс не було особливого стовпотворіння шанувальників «Перемоги» у ВПЗ «Миропілля» й цього разу. Причина не в людях, а в нас – виявляється, жителі Миропілля всі свої справи звикли вирішувати зранку, а не після 10-ї, себто коли приїхали ми. Але досить відверту оцінку праці нашого колективу ми отримали й залюбки поспілкувалися з усіма співрозмовниками не лише у поштовому відділенні, а й поза ним. Зрештою село велике.

Головне, що вдалося нам з’ясувати: незважаючи на засилля телебачення та Інтернету, інтерес до друкованих видань зберігається.

Ми дізналися про те, чим приваблює читачів наше видання, які матеріали запам’яталися, де й у чому недопрацьовує колектив редакції, висвітлюючи теми життєдіяльності району, громад. Відверто кажучи, довелося почути й критику на нашу адресу, усе це мною, як редактором, взято на озброєння як керівництво до дії в подальшій роботі.
Дійсно, потенціал для збільшення тиражу серед жителів Миропілля є, це визнають і працівники місцевого відділу поштового зв’язку, які попри невелику зарплату долають значні відстані, пропонують жителям передплатити нашу газету. Це завідуюча ВПЗ «Миропілля Тетяна Миколаївна Гордієнко, листоноші Валентина Борисівна Бойко, Олена Олексіївна Лисиненко, Світлана Володимирівна Коротич. Приміром, не без їх допомоги на момент нашого візиту «Перемозі» вже віддали перевагу понад 90 чоловік.

Дякуючи нашим небайдужим читачам за розуміння, за те, що їхні зацікавленість, добрі поради, а також об’єктивна критика є неабияким стимулом до поліпшення роботи редакції, хочемо запевнити: ми, як завжди, настроєні на хвилю співпраці з Вами.
З повагою, редактор газети «Перемога» Олександр МОЦНИЙ.

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/den_peredplatnika_vidverte_spilkuvannja_z_chitachami/2016-11-27-7078

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: