Депутати Краснопільщини взяли участь у спартакіаді серед депутатів Сумської області

З метою залучення депутатів усіх рівнів, сільських, селищних голів до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, а також пропаганди здорового способу життя щороку в м. Суми проводиться Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Сумської області.
17 та 18 травня збірна команда представників органів місцевого самоврядування району на чолі з головою районної ради Віталієм Савоненком взяла участь у другому етапі цього вже традиційного спортивного заходу, який проводився у легкоатлетичному манежі та спортивному комплексі Сумського державного університету.
Вдало виступив в змаганнях з настільного тенісу депутат Краснопільської районної ради Євген Івахненко, який здобув «бронзу».
Депутат Ряснянської сільської ради Людмила Педус у даному виді змагань зайняла шосте місце.
Збірна команда з волейболу у складі голови районної ради Віталія Савоненка, його заступника Івана Гавенка, депутатів районної ради Віталія Дейниченка, Олександра Кобзаря, Івана Матвієнка, Ігоря Твердоуса в підсумку розділила 5-8 місця, поступившись цьогорічному чемпіону – збірній команді Ямпільського району.
Славгородський сільський голова Олександр Сторожев зайняв одинадцяте місце у турнірі з шахів та тринадцяте у змагання з шашок.
Депутат Краснопільської селищної ради Людмила Маслюк цього року вперше взяла участь у турнірі з шашок та зайняла сьоме місце.
Збірна команда району з футзалу, в складі якої виступали голова районної ради Віталій Савоненко, заступник голови Іван Гавенко, Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, депутати районної ради Сергій Кононенко, Олександр Кобзар, Іван Матвієнко, Ігор Твердоус, Євген Івахненко зупинила свої виступи в 1/8, де жереб знову звів з командою Ямпільського району, яка в підсумку зайняла перше місце.
За підсумками двох днів змагань збірна команда району зайняла 7 загальне місце серед 20 збірних команд районів та міст.
Загалом проведення Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Сумської області засвідчило, що представники органів місцевого самоврядування працюють не лише на розвиток відповідних територіальних громад, але й особистим прикладом пропагують здоровий спосіб життя, заняття фізичною культурою та спортом.

Інформація Краснопільської районної ради.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: