Дeпyтaти Cyмщини бepyть yчacть y VI Вceyкpaїнcькiй cпapтaкiaдi cepeд дeпyтaтiв piзниx piвнiв

96301173

 

 

У місті Чорноморськ Одеської області відбулося офіційне відкриття VI Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад.

Цього року у змаганнях беруть участь 17 команд із більшості регіонів України, а це 348 депутатів. При чому 302 чоловіки і лише 46 жінок.

Почесними гостями на відкритті Спартакіади стали народні депутати України Микола Величкович, Оксана Бабак, заступник міністра регіонального розвитку та будівництва Едуард Кругляк, керівники Одеської області та міста Чорноморськ.

Сумську область на змаганнях представляють переможці обласного етапу спартакіади – обранці з обласної ради – Андрій Божок, Микола Деркач, Тетяна Головко, Марія Коняєва та депутати з районів Сумщини, загалом 23 спортсмени. У складі команди також голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко. Очолила команду заступник голови обласної ради Тетяна Головко, тренер – Олег Посохов. Марія Коняєва удостоєна честі бути головою мандатної комісії Спартакіади.

Депутати показуватимуть свою майстерність у волейболі, настільному тенісі, футзалі, шахах та шашках.

На даний час команда сумської збірної провела ігри у футзал, волейбол. Тривають першості з шахів, шашок, настільного тенісу. До речі, в останньому виді спорту наша землячка Ірина Сегида виграла всі три проведені поєдинки. У минулому році вона мала п’ятий результат.

Імена команд-переможців оголосять 17 червня у день закриття Спартакіади.

 

http://krasnews.at.ua/news/deputati_sumshhini_berut_uchast_u_vi_vseukrajinskij_spartakiadi_sered_deputativ_riznikh_rivniv/2017-06-15-7933
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: