Дмитpo ГOНЧAPEНКO: «Пocмixaйтecь i вce бyдe дoбpe» (ВIДEO)

 

 

 

На цих відео – наш земляк Дмитро Федорович Гончаренко – уродженець с. Студенок, яке пізніше стало селом Миропілля. Гончаренко Д.Ф. є членом наукової ради Міністерства освіти і науки України і головою секції за фаховим напрямком «Технологія будівництва, дизайн, архітектура» наукової ради МОН України. Протягом багатьох років був членом Атестаційної колегії МОН України, заступником голови експертної ради ВАК України з будівництва, архітектури та геодезії. Є головою спеціалізованої вченої ради з захисту докторських дисертацій, членом редакцій декількох наукових журналів, в тому числі за кордоном.

Попри свою посаду і численні звання, Дмитру Федоровичу притаманне почуття гумору. В 2015 році опублікував збірник анекдотів «Посміхайтесь і все буде добре», відео презентацію якої ми пропонуємо Вашій увазі.

Починаючи з шкільних років займався музикою. Граючи на трубі в 1962-65 роках, входив до складу джазового секстету при Миропільському палаці культури.

На протязі 14 років грав на трубі в джазовому оркестрі «7+1» професорів і викладачів Харківського національного університету будівництва та архітектури, якому пощастило в 2009 році відкривати джазовий фестиваль у Коктебелі.

Більше про нашого земляка дізнаєтесь незабаром на сторінках газети «Перемога»

http://krasnews.at.ua/news/dmitro_goncharenko_posmikhajtes_i_vse_bude_dobre_video/2017-07-05-8025
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: