Дo вiдoмa дeпyтaтiв Краснопільської paйoннoї paди cьoмoгo cкликaння.

97819533

До відома депутатів районної ради сьомого скликання. 15 лютого 2017 року о 10 годині у малій залі районного Палацу культури відбудеться п’ятнадцята сесія районної ради сьомого скликання. До порядку денного пропонуються питання:

1. Про Районну програму соціального захисту населення на 2017-2021 роки.
2. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Краснопільського району за 2016 рік.
3. Про звіт голови Краснопільської районної ради про свою діяльність.
4. Про звіт голови районної державної адміністрації про виконання програми економічного і соціального розвитку Краснопільського району на 2016 рік та делегованих районною радою повноважень.
5. Різні.
Спільне засідання постійних комісій відбудеться цього ж дня о 9 год. 00 хв.

13 січня відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та комунальної власності під головуванням Любові Капинус.

В роботі комісії взяли участь голови районної ради Віталій Савоненко та районної державної адміністрації Юрій Яремчук, заступник голови районної ради Іван Гавенко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Хрупа, заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Валентина Лютенко, головний лікар Краснопільської ЦРЛ Євгеній Івахненко, головний лікар КЗ “Краснопільський РЦПМСД” Валентина Масалітіна.

Постійна комісія розглянула та рекомендувала до затвердження на черговій сесії районної ради звіт голови районної державної адміністрації про виконання програми економічного і соціального розвитку Краснопільського району за 2016 рік та делегованих районною радою повноважень.

Члени постійної комісії заслухали та активно обговорили звіт про виконання районного бюджету Краснопільського району за 2016 рік.

Також розглянули питання про внесення змін до рішення Краснопільської районної ради від 23.12.2016 “Про районний бюджет Краснопільського району на 2017 рік”.
Заслухали та рекомендували на розгляд чергової сесії ряд майнових питань: про оцінку майна нежитлових приміщень в смт Краснопілля та смт Угроїди; про внесення змін до переліку підприємств, установ, організацій, майно яких перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району; про надання дозволу Краснопільській ЦРЛ на передачу в оренду частини приміщення; про доповнення переліку об’єктів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району та пропонуються до передачі в оренду.

Відповідно до плану роботи відбулися засідання постійних комісій районної ради. Так, на засіданні постійної комісії районної ради мандатної, з питань депутатської діяльності, етики, законності і правопорядку депутати заслухали звіт голови комісії Любові Кононенко про роботу комісії за минулий рік та затвердили план роботи на 2017 рік.

На своєму засіданні члени постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, промисловості, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього природного середовища під головуванням Віктора Мороза також затвердили план роботи комісії на 2017 рік та розглянули питання щодо затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Цього ж дня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення , на якому було розглянуто декілька питань. Голова постійної комісії Тамара Ткаченко ознайомила депутатів з планом роботи комісії на 2017 рік. З інформацією про районну програму соціального захисту населення на 2017-2021 роки та внесення змін та доповнень до Районної програми на 2015-2017 роки щодо соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих виступила начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Олена Лавріненко.

Також депутати заслухали інформацію лікаря-інфекціоніста Краснопільської ЦРЛ Тетяни Батури про хід виконання районної програми діагностики, лікування та профілактики вірусних гепатитів в Краснопільському районі «Антигепатит» на 2012-2017 роки.

В роботі постійних комісій взяли участь голова районної ради В.О.Савоненко та його заступник І.В.Гавенко.

http://krasnews.at.ua/news/ob_39_ednani_teritorialni_gromadi_na_sumshhini_v_2017_roci/2017-02-14-7392
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: