Дoпoмoжeмo кpacнoпiльcьким мiлiцioнepaм

99032556

 

 

99032556.jpg

П’ять співробітників Краснопільського РВ УМВС України в Сумській області беруть участь у антитерористичній операції у Слов’янську Донецької області. У зв’язку з цим їм потрібна надійна сучасна захисна амуніція. На придбання 5 сучасних бронежилетів п’ятого класу захисту і ківларових касок потрібно 28,5 тисяч гривень.

Керівництво району та райвідділу міліції звертаються до підприємців району, трудових колективів, територіальних та церковних громад, всіх небайдужих людей Краснопільщини долучитися до збору коштів для придбання бронезахисної амуніції для краснопільських міліціонерів, які захищають наші спокій, стабільність і мирне небо у збройному протистоянні із сепаратистами та терористами.

Керівники району, відділів, управлінь підприємств, установ, організацій, територіальних громад першими продемонстрували приклад благодійності – внесли пожертвування на придбання броне захисної амуніції для Краснопільських міліціонерів.

Далі справа за кожним з нас. Благодійні кошти приймаються у кабінеті №20 приміщення районної ради. Від нашої небайдужості сьогодні залежать людські життя.

http://krasnews.at.ua/news/dopomozhemo_krasnopilskim_milicioneram/2014-05-29-4089

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: