Дopoжники пpoaнaлiзyвaли peзyльтaти cвoєї poбoти пiд чac cклaдниx пoгoдниx yмoв

20266083

У зв’язку з надходженням з 1 грудня 2016 року активного циклону в області з 1 по 4 грудня мали місце несприятливі, а місцями складні погодні умови.

В результаті снігових опадів різної інтенсивності (найбільша інтенсивність снігових опадів состерігалась 2 – 3 грудня ) товщина шару снігу, що випав, склала від 10 – 15 см в С. Будському, Шосткинському, Глухівському районах до 20 – 25 см в Сумському, Краснопільському, В. Писарівському та до 30 – 35 см в Лебединському, Л. Долинському, Охтирському, Роменському районах, повідомляє прес-служба САД у Сумській області.

З метою забезпечення безперебійного та безаварійного руху автотранспорту дорогами загального користування області підрозділи ДП «Сумський облавтодор» працювали в цей період часу ( з 1 по 4 грудня ) в посиленому цілодобовому режимі. На дорогах загального користування області працювало 174 одиниці власної спеціальної дорожньої техніки та 205 дорожніх працівників (водії; трактористи ; машиністи навантажувачів, комбінованих дорожніх машин – розподілювачів протиожеледного матеріалу; автогрейдеристи, інженерно – технічні працівники ).

Роботи виконувались переважно на автодорогах державного значення, протяжність яких 2 106 км. На місцевій мережі доріг загального користування в своїй більшості, за оперативною домовленістю керівників філій та укладеними раніше угодами працювала техніка сільхозпідприємців – орендарів с/господарських земель. За попередніми даними до робіт було залучено близько 20 одиниць техніки сторонніх організацій . Затримок в русі автотранспорту не було.

В період з 1 по 4 грудня дорожніми підприємствами було використано 4 120 т протиожеледної суміші та 113 т чистої солі.

 

http://krasnews.at.ua/news/dorozhniki_proanalizuvali_rezultati_svoeji_roboti_pid_chas_skladnikh_pogodnikh_umov/2016-12-05-7118
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: