Дpyгa лiгa. Кpacнoпiлля пocтyпилocя Cyмиxiмпpoмy-CДПУ

50454015

Третій тур у групі 3 відразу починався з дуже важливого матчу, якщо дивитися на турнірну ситуацію.

«Краснопілля» не мало права на помилку, команда цього разу зібралася в більш сильному складі, була вже парочка повноцінних четвірок, та й ще знаходилися люди на лавці. Звичайно, позначилася відсутність капітана команди і одного з лідерів Андрія Пацюка, вміє віддати хороший прихований пас.

«Сумихімпром-СДПУ» здивував ще до гри, посилившись двома досвідченими виконавцями. Мова йде про Едуарда Кодака і Віталія Гученка, які пограли не один рік у сумському футзалі. До перерви вдалося відзначитися лише Катериніну, який хльостко пробив з правого краю. Обидві команди до перерви грали в наступальний футзал, здавалося, зміна рахунку ніяк на них не впливає. Як завжди багато бив по воротах Денис Будко, але в цей вечір йому вразити ворота Волкова не вдалося.

У протилежному штрафному майданчику також було спекотно, Костюченкові доводилося справлятися з швидкими атаками сумських студентів. До речі, навал Олександр дотримав на «ура», чого і вистачило, щоб з мінімальним відставанням піти на перерву.

Підопічні Жогла практично з перших хвилин другого тайму почали використовувати тактику підключення п’ятого польового. Той-таки Костюченко згадав молодість, як він часто вибігав з воріт «СумДУ» та інших клубів-наступників. Такі зміни у грі якісно позначилися на діях «Краснопілля», сам же воротар у падінні з лінії штрафної відправив м’яч під поперечину. Здавалося, це трохи заспокоїть гру, нічия не виглядала вже найгіршим результатом для команд. Але не тут-то було!

Кодак і Кончаков протягом двох хвилин забили по голу, при чому другий вразив вже порожні ворота, які залишив Костюченко. Господарі кинулися відіграватися, знову використовуючи п’ятого польового. Шатьорний після численних атак отримав м’яч зліва і акуратно пробив у дальній кут. Тільки повернулася інтрига, як Гученко знову поставив великий знак питання на перспективи синіх, втікши у швидку атаку проти порожніх воріт. Гра пішла по колу, і знову Шатьорний на лівому краю виявився один і підсік м’яч над плечем Волкова.

Останні секунди господарі провели в атаці, але замість порятунку отримали з сиреною і п’ятий м’яч. Дубль оформив Катеринін. Що ж, «Сумихімпром-СДПУ» виходить на друге місце і чекає, як в п’ятницю зіграють конкуренти. А «Краснопіллю» хочеться побажати удачі перед другим колом, шанси на вихід в плей-офф турніру, як і раніше є.

ФК «Краснопілля» — «Сумихімпром-СДПУ» — 3:5 (0:1)

ФК «Краснопілля»: Костюченко — Будко, Велієв, Д. Пацюк, Ханюков, Головльов, Шатьорний, Корж, Костельнюк, Котенко — Кириленко.

«Сумихімпром-СДПУ»: Волков — Кончаков, Катеринін, Яценко, Завгородній, Кончаков, Гученко, Кодак, Тодор, Давиденко, Лисенко, Савченко, Пимоненко.

Голи: Костюченко, 31, Шатьорний, 37, 39 — Катеринін, 12, 40, Кодак, 35, Кончаков, 36, Гученко, 38.

Попередження: Завгородній, 40.

За матеріалами офіційного сайту АРМФС http://futsal-sumy.in.ua

 

http://krasnews.at.ua/news/druga_liga_krasnopillja_postupilosja_sumikhimpromu_sdpu/2017-01-21-7293
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: