Дзвeнiлo пicнeю в ceлi нaдвeчip’я…

16 серпня в селі Глибне відшуміло свято Дня села.

Таланти нашого села в обличчі незрівнянного ансамблю «Калинка» ( Бардакова Г. М, Ошкодерова К.В., Обрамець Н.І. , Бендик К.А., Осадча Л.М., Мороз Г.І.,Богуславська С.П.,Овсієнко Е.Г.,Зайцева Л.О.,Овсієнко О.Ф., Добра Н.І.). виконували патріотичні та близькі кожному односельцю пісні.15256952.jpg

Глядачі були в захваті від виконання пісень « В отчій стороні» , «Україна моя», «Грай – вигравай ». Запалювали промінчики добра в душах односельців пісні у виконанні маленьких солістів: Ліннік Лізи та Сави,Зайцева Васі, Павлище Каті.
На свято був запрошений “лікар-сміхотерапевт” Воронов Богдан, який розвеселив увесь зал своїми запальними гуморесками.

Хореографічний колектив «Джерельце» під керівництвом Шевченко Оксани Олександрівни виконали три хореографічні композиції, які дуже сподобались глядачам.

Святковий настрій в залі підтримували солісти: Евгенія Овсієнко, Бендик Катерина, Наталія Добра, Бардакова Галина, Осадча Лариса, Мороз Галина, Богуславська Світлана, Вєєвник Олена, Зайцева Людмила.

26274392.jpg

Також, глядачі та гості могли розглянути виставку творчих робіт сільських умільців та робіт дитячого бібліотечного гуртка «Ганнуся» (керівник гуртка бібліотекар Вєєвник О.О). На виставці було представлено вишиванки різних часів, що були виконані в різних техніках.

Представлені дитячі картини та поробки в стилі квілінг та модульного орігамі. Майстрині села надали рукотворні, вишивані ікони бісером.

На стенді, ніби подорож в минуле, представлені фотографії, які розповідають про історію розвитку ансамблю «Калинка».

Фінальним акордом в концерті стало пригощання всіх глядачів та гостей смачним, запашним короваєм.

Але свято на цьому не закінчилося, чарівна ведуча всіх запросила смакувати смачний куліш,який приготував підприємець Овсієнко В.І. Вечір продовжився на святковій дискотеці під яскравими зірками.

Свято вдалося, односельці зустрілися, відпочили, поспілкувалися та розійшлися по домівках далеко за північ.

Велика подяка головному спонсору свята, директору СТОВ «Думівське» Чорномазу Олексію Миколайовичу, за допомогу в проведенні дня села.

Краси такої в цілім світі ,
ти не знайдеш, як не шукай,
Бо все це рідне моє Глибне,
це мій єдиний рідний край.

 

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: