ЕРА МИЛОСЕРДЯ. ПРОСИМО ДОПОМОГИ!

1

Просимо допомоги! Рашевський Сергій Іванович, 14 років, житель смт Угроїди.

Діагноз: низькодеференційована дрібноклітинна злоякісна пухлина, фенотип якої найбільше відповідає пухлині сімейства саркоми Юінга (PNET).

Сьогодні хлопець знаходиться на лікуванні у Сумській обласній дитячій лікарні, на даний момент пройдено четвертий курс хіміотерапії. Кожен курс коштує приблизно 13 тисяч грн. – це лише хімія, щодня вітаміни, таблетки, уколи різного змісту і, звичайно, дорогі знеболювальні, які не викликають звикання.

Четверта хіміотерапія скінчилася, знову безкінечні аналізи, зокрема призначено комплекси аналізів у лабораторії “Сінево”, хто стикався, той знає, що аналізи там коштують і 700, і 900, і 1.200 грн. Вирішується питання щодо повернення Сергія до Київського інституту раку, оскільки готуючись до операції необхідно робити процедури, яких у Сумах не роблять. Але в Києві, покищо, не має місця, як би парадоксально це не звучало. Рідні чекають хороших новин і дякують всім небайдужим за допомогу.

Друзі, є прохання. Сергій зараз дуже любить складати конструктори лего, де можна з різноманітних частинок скласти машину, чи танк, чи ще щось, просимо всіх, хто може допомогти Сірьожі отримати такі конструктори, не обовязково купувати нові, можна передати йому ті конструктори, якими Ви чи Ваші діти вже не грають, на час, просто поскладати і повернути Вам назад. Кожен конструктор, який до нього потрапляє Сірьожі цікаво скласти один раз. Це його трохи відволікає. Дякуємо.

Просимо допомоги всіх небайдужих.

Картка мами для перерахування коштів: 
ПриватБанк 4149 4378 6089 3088 
Телефон 097-13-16-954 – Степанко Світлана Георгіївна 

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: