Гepoїчнa бpигaдa, в якiй cлyжaть мyжнi люди

53303676

Нещодавно Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак відвідав 239 загальновійськовий полігон у смт Черкаське та вручив відомчі нагороди, медалі, грошові премії та цінні подарунки 40 військовослужбовцям – учасникам АТО 53-ї окремої механізованої бригади. Краснопільчанин, капітан Сергій Кузнецов – один з тих героїв, громадянську позицію і мужність якого високо оцінило командування.

Наша газета вже розповідала про бойовий шлях Сергія. Як офіцера-артилериста його мобілізували до війська на початку війни на сході. Після демобілізації звикнути до мирного життя так і не зміг, долучився до волонтерської діяльності, а згодом підписав контракт і знову повернувся до 53 окремої механізованої бригади, тож слова Міністра Оборони України під час вручення нагород в повній мірі відносяться і до Сергія Кузнецова:

– Сьогодні я хочу подякувати за вашу мужність, патріотизм та стійкість, – сказав генерал армії України Степан Полторак. – З перших днів, коли почалася війна, ви прийняли рішення йти на фронт. Завдяки таким героям, як ви, зупинено ворога. Ви прийняли непросте рішення, служити у бригаді, яка створюється практично з нуля. Я вважаю, що у цій бригаді служать героїчні люди. Ви постійно знаходитесь на полі бою, щодня переборюєте складнощі. Я хочу сказати вам спасибі за мудре та патріотичне рішення захищати нашу країну.

http://krasnews.at.ua/news/gerojichna_brigada_v_jakij_sluzhat_muzhni_ljudi/2017-04-02-7585

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: