Ключицю злaмaли гoлoвi ciльpaди нa Cyмщинi

23340021

На сесії Сумського району у селі Верхня Сироватка стався конфлікт між головою та громадськими активістами. На сесії обранці проголосували проти приєднання Самотоївки та Осоївки до Верхньої Сироватки. Це й обурило активістів. Про це повідомив депутат районної ради Валерій Лютий.

Валерій Лютий, депутат Сумської районної ради: Два здорових чоловіка накинулися на маленьку жінку через те що на сесії проголосували не так, як вони хотіли, а по завершенню їх попросили залишити приміщення. Зараз у голови сільради зламана ключиця і можливий струс мозку, бо в неї крутиться голова. Вона зараз поїхала до лікарні, аби це перевірити.

За словами депутата, активісти громадської організації були присутні на сесії від самого початку та усіляко порушували порядок – кричали та свистіли. Причина такої поведінки: незгода із рішенням депутатського корпусу. На сесії обранці проголосували проти приєднання Самотоївки та Осоївки до Верхньої Сироватки. Це й обурило активістів.

За фактом нанесення голові сільської ради тілесних ушкоджень середньої тяжкості у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 122 Кримінального кодексу України. Зараз проволяться досудові розслідування та судово-медичні експертизи. Їх результати будуть готові за місяць. Якщо провину активістів доведуть, їм загрожуватиме до 3-х років обмеження або позбавлення волі чи виправні роботи до 2-х років – повідомляє http://spec-kor.com.ua

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/kljuchicju_zlamali_golovi_silradi_na_sumshhini/2016-10-16-6907

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Один коментар

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: