Кoгo i щo зaтpимyвaли кpacнoпiльcькi пpикopдoнники

51384513

53528971.jpg

У ході реалізації інформації, отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби, група реагування неподалік від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Степок та російським Реп’яхівка затримала двох громадян Азербайджану, які намагалися незаконно перетнути українсько-російський кордон поза встановленими пунктами пропуску.

Під час проведення фільтраційних заходів охоронці кордону встановили, що 48 та 31-річному азербайджанцям заборонено в’їзд до Російської Федерації, і саме з цієї причини та у такий спосіб вони планували перетнути кордон.
Наразі за спробу незаконного перетинання державного кордону України на обох правопорушників складені відповідні адміністративні матеріали. Крім того, відносно даних іноземців винесене рішення про примусове повернення та заборонено в’їзд на території України строком на 3 роки кожному.

73044352.jpg
У ході реалізації інформації, отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби, прикордонний патруль в безпосередній близькості від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Грабовське та російським Старосілля затримав громадянина України, який намагався незаконно перемістити через кордон на територію Росії поза встановленим пунктами пропуску 8 пластикових ящиків з вантажем молодняка свійської птиці: курчат, качат та індичат. Вантаж птиці, загальною кількістю біля 270 шт., доставлено до прикордонного підрозділу, встановленим порядком передано працівникам фіскальної служби.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України на 24-річного мешканця прикордоння складені відповідні адміністративні матеріали.

Також слід відмітити, що даний громадянин вже затримувався прикордонниками за протиправну діяльність на кордоні, а саме, восени минулого року він намагався незаконно перемістити через кордон біля 1 тонни продуктів харчування.

31838377.jpg
У ході реалізації завчасно отриманої оперативниками інформації про можливу протиправну діяльність, спільний прикордонний наряд під час перевірки держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Миропільське та російським Попівка в безпосередній близькості від кордону виявив автомобіль марки “УАЗ” української реєстрації.

В автомобілі та поблизу нього правоохоронці загалом нарахували дев’ять мішків з м’ясом та салом, які правопорушники, скоріш за все, мали намір незаконно перемістити на територію Росії. Правоохоронці встановлюють коло осіб, можливо причетних до вказаної протиправної діяльності. Виявлений автомобіль разом з вантажем м’ясопродукції, загальна вага якої склала понад 330 кілограмів, встановленим порядком передано працівникам фіскальної служби.

69629987.jpg
Прикордонний патруль, очолюваний дільничним інспектором прикордонної служби, в безпосередній близькості від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Степок та російським Рап’яхівка затримав 16-річного українця, який намагався незаконно переправити через кордон на територію Росії двох бичків.

На правопорушника складені відповідні адміністративні матеріали. Велику рогату худобу встановленим порядком передано працівникам фіскальної служби.

Прикордонний патруль, який здійснював перевірку держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Грабовське та російським Старосілля, виявив місце підготовки до порушення державного кордону України, а саме: за кілька метрів від кордону охоронці кордону виявили 9 картонних коробок, в 6-ти з яких знаходилася біжутерія, а 3 були наповнені дезодорантами.

Наразі виявлений товар, який правопорушники скоріш за все планували незаконно перемістити через кордон до Росії, доставлений до прикордонного підрозділу, встановленим порядком переданий працівникам фіскальної служби. Прикордонники вживають комплекс невідкладних заходів щодо встановлення осіб, можливо причетних до вказаної протиправної діяльності.

Пізно ввечері до пункту пропуску “Покровка” на вхід до України в пішому порядку прибув громадянин України, відносно якого під час здійснення прикордонного контролю спрацювала база даних. Охоронці кордону вжили всіх необхідних заходів щодо затримання даної особи.

За попередніми даними встановлено, що громадянин був звинувачений за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
Після проведення процесуальних дій 32-річного чоловіка передали працівникам Національної поліції.
Добірку підготував Роман Ткач.

 

http://krasnews.at.ua/news/kogo_i_shho_zatrimuvali_krasnopilski_prikordonniki/2017-05-13-7766

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: