Зaтpимaли aвтoмoбiль iз "cюpпpизoм"

 

58027328.jpg

 

Прикордонники Сумського загону вживають системних заходів щодо дотримання громадянами в прикордонній смузі та контрольованих прикордонних районах встановленого законодавством прикордонного режиму.

В ході несення служби, прикордонним патрулем від відділу «Краснопілля» в межах прикордонної смуги на околиці н.п. Високе, що у Краснопільському районі, було зупинено автомобіль марки «Opel Monterey» української реєстрації під керуванням нашого співвітчизника. Під час перевірки у водія документів охоронці кордону з’ясували, що у нього відсутні документи на транспортний засіб. Крім цього чоловік мав при собі радіостанцію «Motorola» без відповідних дозвільних документів.

54686318.jpg

Громадянина та автомобіль доставлено до прикордонного підрозділу, де за порушення прикордонного режиму на нього складені адміністративні матеріали за ст. 202 КУпАП. Автомобіль встановленим порядком переданий працівникам Краснопільського відділу поліції, які під час проведення ідентифікації транспортного засобу встановили, що номерні знаки належать іншому автомобілю. Крім цього в транспортному засобі були виявлені ще 3 комплекти реєстраційних номерів до автомобілів, 2 з яких молдовської реєстрації.

Сумський прикордонний загін нагадує, що наказом МВС України від 07.09.2015 року № 1075, зареєстрованого у Мін’юсті України 30.09.2015 року за № 1166/27611, у контрольованих прикордонних районах Сумської області встановлені додаткові тимчасові режимні обмеження. Цим же наказом у межах встановленої прикордонної смуги заборонено використання радіостанцій, крім установлених на спеціальній техніці та транспортних засобах спеціалізованого призначення (або зареєстрованих у встановленому порядку).
Підготував Роман Ткач
http://krasnews.at.ua/news/zatrimali_avtomobil_iz_sjurprizom/2017-09-27-8466

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: