Кpacнoпiльcькi cпopтcмeни в лiдepax

s77881514

На змаганнях, що проводились до Дня Краснопільського району рейтинги турнірних таблиць більшості змагань очолили краснопільчани. s56288481.jpg

Так, І місце завоювала команда з перетягування канату, І місце з підняття гирі (24кг) здобув Бегменко Володимир (зараховано 120 піднімань), в категорії до 80 кг перші місця виборов з армреслінгу та піднятті штанги лежачи Бортнік Владислав, в категорії за 80 кг в змаганнях з армреслінгу І місце посів Бондар Віталій, на ІІ місці – Савченко Віталій, на ІІІ місці Коваленко Руслан, в піднятті штанги лежачи І місце завоював Бондар Віталій. В змаганнях серед жінок по шахах та шашках І місця посіла Придатко Оксана, в змаганнях з шашок серед чоловіків ІІ місце зайняв Чепусенко Олексій. В змаганнях з волейболу краснопільчани зайняли ІІ місце з футболу – ІІІ.

s82204851.jpg

s77882993.jpg

Виконком селищної ради вітає краснопільчан переможців змагань та висловлює подяку усім учасникам змагань. За організацію команд з волейболу та футболу та зайняті цими командами призові місця виголошуємо слова вдячності Бабічу Григорію Петровичу.
Виконавчий комітет

Поділитися в соціальних мережах

Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Поділитися в Однокласниках
Рейтинг: 0

Автор публикации

Громадський портал Краснопілля - Редактор 9
не в сети 4 години

Громадський портал Краснопілля - Редактор

Комментарии: 8Публикации: 5915Регистрация: 29-04-2016

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: