Кpacнoпiлля: pятyвaльники нaвчaли пpaвил бeзпeки життєдiяльнocтi yчнiв yчилищa

91553290

5 грудня у смт Краснопіллі фахівці Державної пожежно-рятувальної частини №11 відвідали з профілактичною лекцією місцеве професійно-технічне училище.

На зустріч зібралося понад 20 учнів першого та другого курсів. Рятувальники у невимушеній атмосфері розповіли слухачам про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів і вимоги пожежної безпеки під час опалювального сезону. Окремо гості зупинилися на безпечному використанні електрообігрівачів і печей. Якщо у помешканні для обігрівання використовують електричний прилад, то суворо забороняється на ньому сушити речі. Крім того, не можна одночасно вмикати в одну електромережу декілька потужних електричних пристроїв, адже це може перевантажити її, що, в свою чергу, призведе до короткого замкнення та пожежі.

Якщо ж у будинку пічне опалення, то не варто залишати його без нагляду або ж довіряти цю справу дітям. Не слід також розпалювати піч легкозаймистими рідинами. Дверцята топки безпечніше тримати зачиненими.

Під час осінньо-зимового періоду зростає кількість пожеж, спричинених необережністю у використанні опалювальних приладів. Тому рятувальники продовжують проводити профілактичну роботу серед населення щодо правильного використання печей і електрообігрівачів. Бо дотримання простих правил безпеки дозволить зберегти життя та майно громадян.

 

http://krasnews.at.ua/news/krasnopillja_rjatuvalniki_navchali_pravil_bezpeki_zhittedijalnosti_uchniv_uchilishha/2016-12-05-7117
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: