Краснопілля. "Ялинкoмaнa" вcтaнoвили. Кaжyть, шкoдyє.

53632836

Мабуть людям справді набридли неадекватні вчинки «хомодебілусів», звідси і резонанс, що пішов селищем після знущання над новорічною ялинкою в центрі Краснопілля. Нагадаємо, інцидент стався у ніч з 5-го на 6-те січня.

«Поламана штучна ялинка, зі значними дірками між гілками, відламаною верхівкою та частинами штучної хвої, більше не виглядає такою привабливою. Зникли деякі ялинкові прикраси, злочинці поламали декорації біля підніжжя ялинки, а саме надувну фігурку новорічного сніговита та огорожу. Поламані та розірвані гірлянди а також зламана ялинкова зірка котра стояла на верхівці ялинки. В цьому році на утримання ялинки з селищного бюджету було виділено близько п’ятнадцяти тисяч гривень. Краснопільська селищна рада сподівається, що вандалів піймають та притягнуть до відповідальності» – повідомляють у селищній раді.

Краснопільський відділ поліції відреагував на подію. Правоохоронці повідомляють, що вже того ж дня, 6 січня, в ході оперативних заходів «по гарячих слідах» була встановлена особа зловмисника. Ним виявився 20-річний житель Краснопілля, який на момент знущання над ялинкою перебував у стані алкогольного сп’яніння. Свою вину хлопець визнав, як зазначають полісмени, про свій вчинок він шкодує, але відповідати все ж прийдеться. Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 194 КК України. Ведеться досудове розслідування.

 

http://krasnews.at.ua/news/jalinkomana_vstanovili_kazhut_shkodue/2017-01-08-7233
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: