“Краснопільське лісове господарство” інформує

77116092

Державне підприємство “Краснопільське лісове господарство” в новому, 2017 році, почало трудову діяльність з новими планами і кращими сподіваннями на майбутнє. Для цього є всі необхідні умови.

На 1 квартал заплановано заготовити та вивезти майже 14.2 тис.м3 деревини. Для цього маємо 12 одиниць техніки. Крім цього буде придбано один причеп модель МАЗ-8935, один автомобіль УРАЛ-4320 з установкою гідроманіпулятора марки DL70Z. Плануємо в новому році поповнити тракторний парк двома колісними тракторами МТЗ-82, поліпшити умови праці під час технічного обслуговування машино- тракторного парку в Краснопільському лісництві.

По догляду за рослинами по Великобобрицькому лісорозсаднику буде придбано мінітрактор з набором лісогосподарських знарядь. По Верхньосироватському лісництву придбано рубач коридорів РКР-1,5 для проведення механізованого догляду в молодняках та догляду за лісовими культурами по знищенню бур’янів та порослі, що дасть змогу частково вивільнити важку ручну працю наших працівників.

Хочеться відмітити, що трудівники нашого підприємства повною мірою забезпечені державною гарантією з оплати праці, заробітна плата виплачується у встановлені законодавством терміни, тому колектив налаштований на виконання виробничих завдань.
Прес-служба
ДП “Краснопільське лісове господарство”

 

http://krasnews.at.ua/news/nashi_plani_na_2017_rik/2017-01-22-7296
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: