КРАСНОПІЛЬЩИНА ОТРИМАЛА НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

avto_sch

27 квітня голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко урочисто вручив ключі від шкільного автобуса Краснопільській ЗОШ.

Автобус був придбаний в рамках державної програми «Шкільний автобус» на умовах співфінансування обласного та районного бюджетів, за сприянням очільника області Миколи Клочка та голови Краснопільської райдержадміністрації, депутата обласної ради Юрія Яремчука.

– Як мною було обіцяно новенький шкільний автобус одна із перших отримує Краснопільська школа. Ми і надалі будемо робити все заради того, щоб ви діти, вчителі і всі ті хто працює в освітніх закладах дійсно мали найкращі умови. Ми піклуємося і любимо вас, хочемо, щоб ви росли розумними, здоровими та справжніми патріотами своєї країни, Сумщини та Краснопільщини, – зазначив Микола Клочко.

Шкільна модифікація автобуса «Мрія» повністю відповідає вимогам державних стандартів України, в тому числі суворим вимогам безпеки. Загальна пасажиромісткість одного автобуса – 31 місце для сидіння: 28 – для учнів, три – для супроводжуючих осіб.

– Сьогоднішня подія є втіленням тих ідей по створенню опорного закладу нового типу, з якісним навчанням, новим та сучасним обладнанням. А учні, як завжди, віддячать Україні, Сумщині і Краснопільщині добрими знаннями та гідним представленням на всіх рівнях свого краю, – звертаючись до учнів підкреслив Юрій Яремчук.

В житті кожної школи є радісні та хвилюючі моменти. Саме такою датою для Краснопільської ЗОШ стане 27 квітня 2017 року. Тепер школярі Краснопільщини відправлятимуться за знаннями на новому сучасному комфортабельному автобусі.

Інформація Краснопільської РДА

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: