Краснопільське відділення поліції інформує

84455031

Три чоловіка та жінка коротали час за пляшкою горілки. Дружня розмова швидко переросла в сварку, покласти край якій один з них вирішив за допомогою ножа. За поліцейською статистикою більшість вбивств на території області скоюється під впливом алкоголю, повідомляє сектор комунікації поліції Сумської області. Цей випадок не став виключенням.

Інформація про загибель 44-річного жителя Краснопілля до поліції надійшла від медпрацівників, які повідомили, що вони констатували смерть чоловіка внаслідок проникаючого ножового поранення в лівий бік грудної клітини.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські, прибувши за викликом, в будинку виявили труп 42-річного чоловіка та трьох знайомих загиблого. Один з низ зізнався, що то він завдав смертельного удару в груди ножем своєму приятелю. 54-річний чоловік повністю визнав свою провину.

«Знаряддя вбивства, а саме кухонних ніж, працівники поліції вилучили та направили на експертизу, – говорить заступник начальника Краснопільського відділення поліції Олексій Бриль. – В тому, що сталось, підозрюваний звинуватив алкоголь. Говорить, аби його товариш не висловлювався образливо в бік їх спільної знайомої та аби всі були тверезі, трагедії б точно не сталось би. І хоча підозрюваний намагався надати першу медичну допомогу своєму другу та викликав швидку, всі спроби привести померлого до тями виявились марними».

Слідчі Краснопільського відділення поліції за даним фактом вже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», яка передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Н. ПОШЕЛЮЖНА,
інспектор Краснопільського відділення поліції

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/i_znovu_vbivstvo_i_znovu_alkogol/2016-11-12-7014

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: