Любiть Укpaїнy, як любимo її ми!

93632111

 

14109380.jpg

У Чернеччинському НВК проходив Тиждень любові до рідного краю. В рамках тематичного тижня вдало відбулася конкурсно-розважальна програма для учнів 5-7 класів “Я люблю Україну”. Цей захід розширив знання школярів у галузі історії та культури рідного краю; сприяв вихованню почуття національної гідності; сформував бажання дізнаватись про минуле та сучасне України; пробудив прагнення в учнів стати достойними громадянинами своєї держави.

У грі брали участь 2 команди: “Синіх” та “Жовтих”, головувало журі у складі педагога-організатора Чоботок Г. І. та вчителя іноземної мови Чорногор Н. О., ведучою свята стала заступник директора з НВР Мостова А. Ю. У залі вирували емоції, гарний настрій, допитливість вражала, відкривались нові таланти, звучали неординарні та творчі відповіді. Все свято було пронизане духом єдності, патріотизму, любові до своєї країни та один до одного, учасники щиро раділи перемогам. Найвдалішими виявились конкурси на знання українських приказок, пісень, звичаїв та побуту українців. Найефектнішим був конкурс в якому капітани жестами показували видатних українців, а журі щиро захоплювалось, як учасники зобразили на папері вислів “Язик до Києва доведе”.

Свято вдалося на славу! Українські пісні, прикрашена зала, позитив, щирість та любов до неньки України ще раз об’єднала маленьких патріотів у стінах Чернеччинського НВК. По закінченню свята всі присутні на символічних долоньках написали бажання та сформували карту нашої держави. Ми єдині, ми любимо Україну! А закінчилось свято словами:
Любіть Україну у сні й наяву,
Вишневу свою Україну,
Красу її вічно живу і нову,
І мову її солов’їну.

Любіть Україну! Пишайтеся своїм корінням, своїм родом, своєю Україною! Любіть Україну як любимо її ми!
А.Мостова ,
заст.директора з НВР Чернеччинського НВК

 

http://krasnews.at.ua/news/ljubit_ukrajinu_jak_ljubimo_jiji_mi/2017-02-22-7418
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: