МАМА – ЗАВЖДИ З НАМИ. ВОНА ОДНА, ОДНА НА ВСЬОМУ СВІТІ

den_materi

Материнство – безцінний дар, вічне джерело людського буття, основа сім’ї та роду. Кожна сім’я є складовою величезної родини, якою є все людство.

Щороку в травні, коли небесна блакить наповнюється пташиним співом, коли у трави і квіти вбирається земля із весняним подихом приходять до нас найпрекрасніші свята – Свято Матері та Міжнародний день сім’ї.

17 травня 2017 року в районному Палаці культури проведено святкові заходи з нагоди святкування цих родинних свят. З теплими та щирими вітальними словами перед присутніми виступили перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Хрупа та голова районної ради Віталій Савоненко.

Наш край славиться своїми родинами. На сьогодні почесне звання «Мати-героїня України» отримали 183 матері, значно поповнилася Краснопільщина багатодітними сім’ями, яких налічується 307 родин. Створено 11 прийомних сімей та один будинок сімейного типу.

За вагомий внесок у виховання дітей, розвиток сімейних форм виховання та з нагоди святкування Дня Матері та Міжнародного дня сім’ї подяками голови Краснопільської райдержадміністрації та районної ради було відзначено багатодітних матерів Олену Бортник та Людмилу Грінько, прийомних мам Надію Якименко та Вікторію Дужнікову, піклувальниць дітей-сиріт – Ніну Хоменко та Лідію Сіваченко.

Далі святковий концерт для присутніх подарували аматори сцени районного будинку культури.

Нема слів, щоб висловити посвяту материнській любові, бо та любов не має меж, гріє нас все життя. Вона невимушена, безкінечна і незмірна.

Інформація Краснопільської РДА.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: