Мaтч тoвapиcький, a paxyнoк – нe дyжe

 

78454084.jpg

 

Вже у суботу, 19 серпня, стартує друге коло першості області з футболу. На свій перший матч після перерви “Явір” вирушить до Северинівки, де зустрінеться з місцевим “Колосом” – третьою командою першості (“Явір” наразі посідає п’яту сходинку).

Попри перерву у першості команди мали можливість провести контрольні матчі. Так “Явір” брав участь у розіграші Кубка М. Фоменка, де зазнав двох поразок, в тому числі від “Альянсу” з Липової Долини – команди, яка нині посідає третє місце у Чемпіонаті Сумщини. І ось у вівторок краснопільчани мали шанс реваншу, адже “Альянс” завітав у Краснопілля для товариського матчу.

Вперше цього сезону матч відбувся на стадіоні “Колос”, і дебют виявився невдалим для краснопільчан – вони цілком заслужено поступилися гостям з рахунком 0:3, залишивши у місцевих вболівальників недобрі передчуття перед офіційним виїзним матчем до Северинівки.

А ще вболівальники не дуже, а точніше зовсім незадоволені відсутністю будь-якого інформування на стадіоні під час матчів щодо складів команд, замін тощо і сподіваються, що до наступного домашнього матчу “Явора” дана проблема буде усунена.

 

http://krasnews.at.ua/news/match_tovariskij_a_rakhunok_ne_duzhe/2017-08-17-8238
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: