Мaємo нoвий peкopд oблacтi!

 

15034924.jpg

 

12 серпня в міському парку ім. Кожедуба відбувся Чемпіонат Сумщини по Street Workout.

Випробувати свої сили вирішили 15 спортсменів з різних куточків Сумщини, в тому числі одна дівчина. Учасники змагалися в трьох категоріях: фристайл (7 учасників), рекорди (7 учасників) і витривалість (11 учасників). Деякі сміливці брали участь відразу в декількох номінаціях.

Взяв участь у змаганнях і краснопільчанин Артем Сіробаба, який у минулому році в дебютному для себе чемпіонаті здивував всіх своїм виступом, повторивши в підтягуванні з 32 кг діючий рекорд світу – 19 повторів. Тоді в інтерв’ю нашій газеті хлопець сказав: “Рекорд, який маю повторити, становить 19 повторень. Ще до чемпіонату в Сумах вдома я вже робив стільки, і навіть 20. Але я не практикую підтягування на максимальну кількість повторень, для себе вирішив, що краще зробити п’ять підходів по 18, чим два по 20. Можна було перевершити цей результат і в Сумах, але на змаганнях я ще робив вправу «флажок», після того відчув певну втому, і це, мабуть, позначилось на тому, що я не дотіг 20-й раз на перекладині”.

І ось рік по тому Артем Сіробаба зміг побити свій же рекорд: 23 рази – саме стільки підтягувань йому вдалося виконати в номінації «Підтягування на перекладині з вагою 32 кг». Вітаємо Артема із новим рекордом і бажаємо йому часті в майбутніх змаганнях. Так, вже 24 серпня у Дніпрі відбудеться Чемпіонат України по Street Workout, на якиї Артем представлятиме Сумщину.

 

http://krasnews.at.ua/news/maemo_novij_rekord_oblasti/2017-08-15-8226
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: