«Мeмopiaл пaм’ятi дpyзiв»

75431305

Цими вихідними вихованці туристичних гуртків під керівництвом вчителя фізичної культури Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Будника В.В., вчителя історії Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. Дегтярьова Р.К., та вчителя фізичної культури Запсільської ЗОШ І-ІІ ст. Скрипки А.В. взяли участь у XX відкритому Чемпіонаті м. Суми з техніки спортивного туризму «Меморіал пам’яті друзів», який проходив на базі відпочинку «Зелений гай» поблизу Сум.
45001503.jpg
Змагання щорічно присвячуються сумським туристам та альпіністам, яких вже нема, але пам’ять про них живе в серцях їх друзів та учнів. Автором ідеї Меморіалу є легенда сумського туристського руху, керівник клубу «Абалаковець» Віра Паненко.

Туристи мали можливість спробувати свої сили на дистанціях у 8 вікових категоріях. Смуга перешкод була наведена з урахуванням туристських навиків та віку учасників, яких зібралося більше 260.

В ході змагань спортсменам треба було подолати ряд перепон. Це і підйом та спуск по схилу і з дерева, навісна переправа, та переправа по колоді, тощо. А враховуючи що йшов дощ, то спортивний туризм перетворився на екстремальний.

63066141.jpg

Звичайно найлегше змагатися було дітям віком 10-11 років. А от старшим вже довелося докласти чимало зусиль для перемоги. Так вихованки Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Петрова Тетяна та Дворник Анна у 3-й віковій категорії серед дівчат посіли відповідно І та ІІ місця.

 

 

 

75431305.jpg

Поряд з спортивними були й культурно масові заходи: вечір пам’яті, який організував клуб авторської пісні «Булат». Концерт проходив на спеціально спорудженій сцені на березі Псла.

Вітаємо наших переможців і бажаємо їм та всім учасникам успіху і майбутніх перемог.

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/memorial_pam_jati_druziv/2016-10-21-6934

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: