Мic гocпoдapoчкa

47469421

 

76815840.jpg

З нагоди Міжнародного жіночого дня у Осоївському НВК проведена музично-розважальна програма “Міс Господарочка” серед учнів 6 – 7 класів. Організаторами виступили класні керівники Загорулько С. Л. і Зінченко Т. М. та педагог-організатор Левченко Т. О.

Кожна дівчинка – майбутня господиня, і Мати, і Трудівниця, і Берегиня. Тож на учасниць чекали нелегкі випробування. Почався конкурс “Візитною карткою”, під час якого кожна дівчинка-учасниця розповідала про себе, свої захоплення та свої таланти, а потім привітала всіх жінок, дівчаток зі святом 8 Березня. А наша найповажніша суддівська комісія у складі Педоренко Н. Л., Ткачова Ю. Ю. та Руденко О. А. оцінили оригінальність виступу, впевненість дівчаток на сцені, і до певної міри, ступінь їхнього ораторського мистецтва.

Були проведені конкурси на ерудицію, кмітливість, на знання дівчаток української кухні у конкурсах “Смачні рецепти”, “Царський бенкет” та ін. А який конкурс обходиться без конкурсу Талантів. Тут учасниці продемонстрували і вокальні дані, і гру на фортепіано, і вишивання бісером.

Добрі результати показали учасниці у конкурсах “Пришивання ґудзика” та “Створення оригінальної зачіски та макіяжу”.
А якими оригінальними були дівчатка у конкурсах з домашніх завдань “Мамина модниця” та “Ескіз одягу”. Адже справжня жінка має бути не лише гарною, а ще й вмілою. Найкраще, коли це буде не дорогий куплений костюм, а виготовлений з маминих речей, в який було вкладено найбільше фантазії, і звичайно ж, душу. Журі оцінило оригінальність вбрання та їх представлення.

Як це не сумно, але навіть найдовша казка рано чи пізно закінчується. На завершення свята ми дізналися, що незаперечною переможницею конкурсу “Міс Господарочка” стала Бондар Яна, учениця 7 класу. А інші дівчатка отримали почесні звання: “Міс Посмішка” – Лазоренко Юлія, “Міс Грація” – Янкова Людмила, “Міс Ніжність” – Гагенко Олександра, “Міс Ерудиція” – Бережна Ангеліна, “Міс Чарівність” – Трофимович Валерія.

http://krasnews.at.ua/news/mis_gospodarochka/2017-03-18-7534

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: