Мoя мaмa кpaщa вcix

48481688

94106278.jpg

Свято матері відсвяткували у Грунівському дозвіллєвому об’єкті, саме тоді, коли відроджується природа і земля вкривається різномаїттям квітів.

Звучить тиха, ніжна мелодія, на сцені ведучі Токарєва В. та Іщенко Н. з привітаннями для найрідніших, наймиліших, кращих мам на світі:

Всього, що найкращого в світі буває,
Для Вас, наші любі, ми щиро бажаєм.
Невтомні руки ми Ваші цілуєм
І щирі вітання усі Вам даруєм:
Здоров’я зичимо не на рік,
На все життя бажаєм щиро,
Щоб радісним і довгим був Ваш вік
3 добром, любов’ю, радістю і миром!

Зі своїми привітаннями змінювали один одного на сцені гості нашого свята. Валерія Степченко та Дар’я Дзись, подарували не лише пісні, а й танок.

54965321.jpg

Кожна матуся отримала букетик конвалій від Шалової І. та Щербак В. Були також спогади із життєвого досвіду наших матусь, сльози радості за своїх дітей, онуків, адже материнське серце святе.

48481688.jpg

Після емоцій від співу, танців, спогадів, теплих привітань, була влаштована для всіх мам година спілкування за чаєм з цукерками, завдяки спонсорській допомозі директора “Вікторія В+” Великодного А.В.

Від себе хотілося б подякувати всім, хто завітав на свято, хто брав участь у його організації та проведенні, а також велике спасибі за підтримку Степченко Т. та Дзись О., та їх донькам Валерії та Дар’ї.
В. Токарєва,
завідуюча Д-О.

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

http://krasnews.at.ua/news/moja_mama_krashha_vsikh/2017-06-04-7878

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: