Нa Кpacнoпiльщинi пpикopдoнники зaтpимaли тpи aвтoмoбiлi з тoвapaми тa тpaктop

Три автомобілі та трактор затримали учора прикордонники Сумського загону поблизу кордону з Росією. 25871867.jpg

Два транспортні засоби, які перетнули кордон з Росії в Україну, прикордонники затримали на ділянці відділу «Славгород» між російським н.п. Дронівка та українським Рясне. Двоє громадян України мікроавтобусом «Опель» української реєстрації та «УАЗом» без номерних знаків перевозили коробки із запчастинами до автомобільної техніки.

Крім того під час перевірки лінії кордону на даному напрямку прикордонний патруль затримав громадянина України на тракторі «ЮМЗ». Він намагався здійснити заробку слідів порушення кордону автомобілями на контрольно-слідовій смузі за допомогою борони. Зараз ведеться підрахунок кількості усіх затриманих товарів. Матеріали на порушників будуть передані до ДФС.

Ще один автомобіль марки «УАЗ» російської реєстрації з вантажем запчастин до автомобільної техніки прикордонники відділу «Краснопілля» зупинили на напрямку російського н.п Високе та українського Пушкарне. Водій, помітивши прикордонників, покинув авто та втік на територію Росії.

Усі правопорушення задокументовано та передано відповідним компетентним органам – повідомляє прес-служба Сумського прикордонного загону.
Від сайту: адміністрація сайту не несе відповідальність за зміст даної публікації і може не поділяти думку його авторів.

http://krasnews.at.ua/news/na_krasnopilshhini_prikordonniki_zatrimali_tri_avtomobili_z_tovarami_ta_traktor_video/2015-11-13-5693

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: