Нa Кpacнoпiльщинi гpoмaдяни пpoдoвжyють дoбpoвiльнo здaвaти дo пoлiцiї збpoю тa нaбoї.

Двоє жителів Краснопільського району добровільно видали правоохоронцям гладкоствольну рушницю та чотири одиниці набоїв калібру 5,45 мм. В першому випадку, 53-річний місцевий житель здав до поліції на тимчасове зберігання гладкоствольну рушницю, яка дісталась йому у спадок. А в другому – 51-річний чоловік здав знайдені ним на власному городі чотири одиниці набоїв калібру 5,45 мм часів Другої світової війни.

«Нагадуємо, згідно з ч.3 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», – говорить Костянтин Заіка, начальник Краснопільського відділення поліції, – особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності.”
Громадянам, які бажають добровільно видати поліції незаконну зброю чи боєприпаси, що у них зберігаються, радимо звертатися до поліції.

Інспектор дозвільної служби Краснопільського ВП Олександр Карабець н.т. 099-97-59-739
http://krasnews.at.ua/news/na_krasnopilshhini_gromadjani_prodovzhujut_dobrovilno_zdavati_do_policiji_zbroju_ta_naboji/2017-10-20-8581

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: