Нa Кpacнoпiльщинi в пpикopдoннiй cмyзi двoє мoлдoвaн пepeвoзили пoнaд 1200 лiтpiв aлкoгoльнoї пpoдyкцiї

 

86716193.jpg

 

Військовослужбовці Сумського загону попередили спробу незаконного переміщення в прикордонні великої партії алкогольної продукції.

У ході несення служби, прикордонним патрулем в межах прикордонної смуги на околиці н.п. Угроїди, що у Краснопільському районі, було зупинено мікроавтобус марки «Mercedes-Benz Sprinter» молдовської реєстрації. В автомобілі знаходилися двоє громадян Молдови.

Під час перевірки документів правоохоронці з’ясували, що іноземці знаходяться в прикордонні незаконно. Крім цього, оглянувши транспортний засіб, охоронці кордону виявили в ньому понад 740 пляшок та інших ємкостей з алкогольною продукцією: коньяк, шампанське, вино, горілка, віскі та скотч. Більша частина продукції не мала акцизних марок.
Наразі транспортний засіб разом з вантажем алкоголю, загальний об’єм якого склав понад 1200 літрів, доставлено до прикордонного підрозділу, встановленим порядком буде переданий працівникам фіскальної служби для визначення походження спиртного, а також спрямованості та характеру його переміщення територією прикордонної смуги. За порушення прикордонного режиму на обох громадян Молдови складені адміністративні матеріали за ст. 202 КУпАП.

24378072.jpg

Сумський прикордонний загін нагадує, що наказом МВС України від 07.09.2015 року № 1075, зареєстрованого у Мін’юсті України 30.09.2015 року за № 1166/27611, у контрольованих прикордонних районах Сумської області встановлені додаткові тимчасові режимні обмеження. Цим же наказом у межах встановленої прикордонної смуги заборонено перебування іноземців та осіб без громадянства, за винятком іноземців, осіб без громадянства, які постійно проживають (мають посвідку на постійне проживання) на території України (у даній місцевості), або прямують транзитом з пунктів пропуску через державний кордон, контрольних пунктів в’їзду-виїзду в інші нережимні райони, або мають письмове запрошення близьких родичів, завірене місцевими органами виконавчої влади або місцевого самоврядування, або яких зустрічають особисто.
Підготував Роман Ткач
http://krasnews.at.ua/news/na_krasnopilshhini_v_prikordonnij_smuzi_dvoe_moldovan_perevozili_ponad_1200_litriv_alkogolnoji_produkciji/2017-09-25-8454

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: