Нa пoтpeби вiйcькoвиx пepeдaнo aвтoмoбiль

53146802

 

Згідно із статтею 17 Конституції України захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу. Підготовка молоді до військової служби та забезпечення призову на військову службу (строкову, за контрактом, у військовому резерві, альтернативну службу, за мобілізацією та ін..) завжди була і є важливим елементом будівництва Збройних Сил України та підтримки їх боєздатності.

Ще більшого значення це питання набуває сьогодні, у зв’язку з подіями, які відбуваються на сході нашої держави та реалізацією програми розвитку та відновлення боєздатності Збройних Сил України. Враховуючи наявні завдання сьогодення перед Збройними Силами України щодо захисту суверенітету та територіальної цілісності України, захисту українського народу від зовнішніх та внутрішніх агресорів, якісного виконання та забезпечення заходів призовів на військову службу (строкову, за контрактом, у військовому резерві, альтернативну службу, за мобілізацією та ін.) необхідна всебічна фінансова та матеріальна допомога з боку органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району.

За ініціативою голови районної ради Віталія Савоненка та підтримки депутатів на останній сесії прийняли рішення щодо передачі районному військовому комісаріату на умовах оренди автомобіля ГАЗ 2410 «Волга».
Цю почесну місію виконав голова районної ради Віталій Савоненко.

«Зміцнення матеріально-технічного забезпечення районного військового комісаріату сприятиме своєчасному і якісному виконанню тих завдань, які ставить перед ними держава – зазначив очільник районних обранців.
Джерело: http://krasrada.sumy.ua/

 

http://krasnews.at.ua/news/na_potrebi_vijskovikh_peredano_avtomobil/2017-05-11-7753
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: