На території Краснопільського району діє операція «МАК»

З червня 2018 року на території Краснопільського району розпочинає діяти комплексна оперативно-профілактична .

Її головними цілями та задачами є виявлення та ліквідація незаконних посівів маку, коноплі та інших рослин, які містять наркотичні речовини, виявлення та ліквідація локалізованого дикого проростання даних рослин, а також перекриття каналів доставки наркотичних засобів рослинного походження на територію нашої країни.

У зв’язку з початком оперативно-профілактичної операції «МАК» керівництво Краснопільського відділення поліції звертається до селищних та сільських голів, а також до господарів земельних ділянок, нагадуючи їм, що згідно з законодавством України, як культивування нарковмісних рослин (маку та коноплі), так і неприйняття заходів по знищенню посівів даних рослин тягне за собою адміністративну чи кримінальну відповідальність в вигляді штрафу до 8500 гривень чи позбавлення волі на строк до восьми років.

Шановні громадяни, пильно слідкуйте за тим, що росте на вашій земельній ділянці. Пам’ятайте, що не знищений вчасно кущ коноплі чи маку може привернути увагу наркозалежних громадян, візит яких, особливо в нічний час, може мати найгірші наслідки, адже наркомани в пошуках наступної «дози» готові піти на все.

Інформацію про факти незаконних посівів чи незаконного вирощування наркотичних рослин повідомляйте за тел. (05459) 7-12-02, 0503079886 до чергової частини відділення.

З повагою
начальник Краснопільського ВП Віталій Гордієнко

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: