У КРАСНОПІЛЛІ НAМAГAЮТЬCЯ ЙТИ В НOГУ З ЧACOМ

14703321

Не відкриємо таємниці, що система споживчої кооперації переживає нині не кращі часи. Велика конкуренція з боку приватних підприємців хоч і зазіхнула на колись монополію в торгівлі, але разом з тим вказала на ряд недоліків в системі споживчої кооперації. Не кращим чином вплинуло на роботу сільських магазинів і збільшення мінімальної заробітної плати, особливо боляче вдарили ці нововведення на магазини у віддалених селах із населенням у кілька десятків жителів, де виторг складає іноді менше, чим сама заробітна плата продавця, а ще податки, плата за енергоносії і так далі.
16350949.jpg
Але опустити руки, залишати все, як є, нічого не міняти – пряма дорога у безвихідь, натомість покращення обслуговування, турбота про клієнтів дає свої позитивні результати. Про це свідчить робота системи споживчої кооперації у Рясному, де працює єдиний в районі магазин господарчих товарів, нещодавно тут відремонтували бар, на черзі ремонт магазину продовольчих товарів, облаштування прилеглої території тощо.

– Ми намагаємося йти в ногу з часом і відповідати вимогам ринку. Тому наша мережа постійно розвивається, ми постійно розширюємо наш асортиментний ряд. Крім того в наших магазинах представлені товари вітчизняних виробників, тому ми даємо можливість нашим покупцям купувати українське, – розповідає голова Краснопільської райспоживспілки Сергій Федорович Миронов. – На ремонт кафе-бару і магазину господарчих товарів вклали 400 тисяч гривень, але не жалкуємо, бо добра слава про нього вже пішла навколишніми селами. Сюди приїздять відзначити день народження, замовляють поминальні обіди тощо. На черзі ремонт опалення у сусідньому магазині продовольчих товарів, благоустрій приміщення ззовні і навколишньої території, її освітлення, встановлення накриття.

48341047.jpg

– Місцеві люди раді, що у нашому селі є місце, де можна зібратися з друзями, рідними, відзначити якусь подію, – розповідає секретар Рясняської сільської ради Тетяна Іванівна Рева. – Приїздить сюди молодь із сусіднього Грабовського, чула позитивні відгуки навіть від вибагливих гостей з міста. Інколи дивуюсь, коли бармен Ліда Іванівна Кочерга встигає скільки всього наготувати для відвідувачів. Якщо у когось день народження – вона й свої фірмові салати пропонує, інші страви у неї теж смачні.

33576655.jpg

Довелось почути багато теплих відгуків від покупців на адресу колег Ліди Іванівни, продавців магазину господарчих товарів Наталії Миколаївни Савіщенко та продовольчих – Алли Федорівни Яцини. Своєю щирістю, порядністю, привітністю вони руйнують стереотипи про завжди невдоволених життям жінок.

86575144.jpg

– Я завжди говорив, що гарний, усміхнений, ввічливий продавець в магазині – це запорука його успіху, – розповідає Сергій Федорович Миронов. – Мені, як керівнику, приємно чути подяки і добрі слова на адресу цих жіночок від ряснянців. До того ж вони добре ладять між собою, допомагають одна одній в роботі. З такими професіоналами своєї справи можна розраховувати лише на успіх у нашій спільній праці.
Інф. “Перемоги”

http://krasnews.at.ua/news/namagajutsja_jti_v_nogu_z_chasom/2017-05-02-7725
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: