Нe нyжeн нaм бepeг Тypeцкий…

Дільничним інспектором прикордонної служби було отримано оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність, пов’язану із незаконним переправленням осіб через державний кордон України поза встановленими пунктами пропуску.

Під час реалізації цієї інформації прикордонним нарядом відділу «Краснопілля» в безпосередній близькості від українсько-російського кордону неподалік н.п. Миропілля було виявлено та в подальшому затримано двох громадян Туреччини та одного громадянина України на автомобілі «Шевроле» служби таксі, який привіз іноземців до лінії держрубежу.

Чоловіки мали при собі закордонні паспорти громадян Туреччини. Під час перевірки прикордонникам стало відомо, що вони мали намір порушити державний кордон, однак їх спроба виявилася невдалою. Також, під час перевірки правоохоронці встановили, що іноземні громадяни потрапили на територію України законним шляхом.

Затриманих осіб доставлено до відділу прикордонного підрозділу для складання відповідних адміністративно-процесуальних документів.
Підготував Роман Ткач
http://krasnews.at.ua/news/ne_nuzhen_nam_bereg_tureckij/2017-10-03-8498

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: