Нeopдинapнa ocoбиcтicть poкy

37555659

28999948.jpg
 

13-14 травня на базі ДПТНЗ «Конотопське ВПУ» проходив заключний етап конкурсу «Учень року» в системі професійно-технічної освіти. Своїх найкращих учнів, тих, хто мріє стати справжніми майстрами своєї справи, для участі у конкурсі представили професійно-технічні навчальні заклади Сумської області та «Вище професійно-гірниче училище» м. Комсомольськ Кіровоградської області, «Професійний аграрний ліцей» м.Кобеляки, «Чернігівський професійний ліцей побуту». Всього 24 учасники.

У конкурсі прийняв участь учень ІІ курсу ДПТНЗ «Краснопільське ПТУ» Дворніченко Олег, який навчається за професією «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Водій автотранспортних засобів».

Дворніченко Олег очолює центр культурного дозвілля Ради учнівського самоврядування, бере активну участь у підготовці і проведенні всіх заходів. За результатами конкурсів, які проводилися в училищі, визнаний як найкращий учень-декламатор. Нещодавно відбувся обласний фестиваль художньої самодіяльності «Таланти профтехосвіти», де Олег став переможцем у номінації «Виконавець оригінального жанру».

У навчальному закладі він ініціював створення мультимедійного супроводу заходів на основі матеріалів з життя училища, власноруч створює презентації, відеофільми.

Олег вразив журі конкурсу багатогранністю своїх захоплень: грою на гітарі та на клавішних інструментах, гарним декламуванням, відмінними професійними навичками тракториста.

Представляючи візитну картку учасника, він висловив мрію пов’язати свою долю з хліборобською працею, бути добрим господарем на щедрій українській землі, адже від землі, від хліба починається все: життя, достаток і впевненість у завтрашньому дні.

Розкриваючи власну формулу успіху, зазначив, що успішною і щасливою є людина, яка любить свою Батьківщину, прагне бути вірним захисником свого роду, своєї Вітчизни, постійно самовдосконалюється, займається улюбленою справою, досягає вершин професіоналізму і готова поділитися своїми матеріальними і духовними надбаннями.

У своєму становленні як особистості Олег завдячує своїй родині, художньому керівнику училища Моїсеєнку Олексію Васильовичу, класному керівнику, викладачу спецдисциплін Шпак Василю Пантелійовичу та майстру виробничого навчання Івашкіну Володимиру Олеговичу, які навчають відповідально ставитися до майбутньої професії, щоб вона не принесла у житті розчарування через незнання, невміння або відсутність потрібних навичок.

Одностайним рішенням журі конкурсу «Учень року» Дворніченку Олегу вручено диплом у номінації «Неординарна особистість року».

37555659.jpg

На конкурсі був присутній випускник ДПТНЗ «Конотопське ВПУ», а нині відомий український поет, композитор і виконавець Николо Петраш, який подарував Олегові диск із власними творами і побажав творчості, нових успіхів і перемог.

Ось такий талановитий учень навчається у ДПТНЗ «Краснопільське ПТУ»!

С. Горбач,
заступник директора ДПТНЗ «Краснопільське ПТУ»

 

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

 

http://krasnews.at.ua/news/neordinarna_osobistist_roku/2015-05-20-5022

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: