Нoвий piк- цe нeнaчe кaзкa.

72999947

 

 

07998455.jpg

Новий рік- це неначе казка. Напередодні якої завжди охоплює дивне відчуття, неначе має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята.

Не винятком стало це і для жителів села Грунівка. Цього року знову в дозвілевому об’єкті прикрасили красуню ялинку, розвісили гірлянди, сніжинки. Святкова атмосфера запанувала.

З самого ранку учасники художньої самодіяльності вітали з Новим роком жителів села. Вони завітали майже до кожної оселі, побажали всього найкращого та вручили солодощі.

А у вечірній час до дозвілевого об’єкту завітали гості, навіть можна сказати, що це була одна родина, яка зібралась в залі.

Для всіх гостей прозвучали поздоровлення від ведучих ( Шалова І. та Щербак В.), вітали Дід Мороз (Яровий О.) та Снігуронька (Іщенко А.) та інші, всі бажаючі змогли взяти у часто в конкурсах, розіграти сценку “Ріпка” на новий лад, а особисто порадували своїми віршиками дошкільнята, Каріна та Діана.

Усі святкували та розважалися, тому що Новий Рік- це загальне свято.

Від себе особисто хочу подякувати за допомогу у проведенні свята сільському голові Гукову О.М. та підприємцю Великодному А.В.
В. Токарєва,
завідуюча дозвіллєвим об’єктом,

 

http://krasnews.at.ua/news/novij_rik_ce_nenache_kazka/2017-01-06-7228
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: