Нoвини Кpacнoпiльcькoї Cвятo-Уcпeнcькoї цepкви

 

24677322.jpg

 

29 серпня 2017 р. у день перенесення нерукотворного образу Господа нашого Ісуса Христа у Краснопільській Свято-Успенській церкві була звершена святкова Божественна літургія та відслужений молебень для всіх, хто навчає та навчається.

Близько сотні дітей причастилися Святих Христових Таїн. Настоятель храму протоієрей Іоан Дубляк привітав учнів, студентів та педагогів з початком навчального року, побажав терпіння, мудрості, наполегливості, а також того, щоб навчальний процес приносив користь як кожній оремій особливості, так і суспільству.

Традиційно всіх присутніх у храмі цього дня чекала святкова спільна трапеза.

56005374.jpg

За день, 28 серпня Успенська православна громада Краснопілля відзначила престольне свято.
Парафіяни та гості помолилися за Божественною літургією , багато хто сповідався та причастився, святкуючи дійсно по-християнськи.

39178463.jpg

Після богослужіння єдиновірних братів і сестер об’єднала святкова трапеза.

99449579.jpg

14 і 19 серпня краснопільчани освячували плоди нового врожаю, дякуючи Богу за милість і щедрі дари.

А незадовго до цього, 9 серпня, просили допомоги у святого великомученика Пантелеймона.
Кожної неділі й у великі свята храм відкритий для богослужіння вже о 6.30. Церква не стоїть осторонь соціальних проблем та громадського життя, молитвою та справами підтримуючи тих,кому це потрібно.

І ось уже 30 років тут служить Богу і народу Краснопільщини наш батюшка, настоятель храму протоієрей Іоан Дубляк.

Наслідуючи слова Господа «Я є пастир добрий, і знаю Моїх, і Мої знають Мене» (Ін. 10:14), отець благочинний знає поіменно близько 90% населення Краснопілля, постійно піклуючись про їхні душі.

Описувати зміни, що відбулися за ці 30 років у храмі та в духовному житті на Краснопільщині сенсу немає – все й так очевидно.
А нашому Пастирю – Многая Літа!
Інф. прес-центру Краснопільської Свято-Успенської церкви
http://krasnews.at.ua/news/novini_krasnopilskoji_svjato_uspenskoji_cerkvi/2017-09-04-8327

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: