Oблacний тypиcтичний злiт-фecтивaль мoлoдiжниx кoмaнд

88136313.jpg

У розпал туристичного сезону гостинна Коровинська земля Недригайлівського району запросила кращі молодіжні туристичні команди області на зліт-фестиваль. На запрошення відгукнулися дванадцять команд з міст, районів та ОТГ нашої області, у тому числі і команда Краснопільського району “Фенікс”.

Не дивлячись на несприятливий прогноз погоди, тривалі збори та далеку дорогу, команда дісталася місця проведення у піднесеному настрої і готовою до перемог.

Перший заліковий конкурс “Розпалювання багаття”, у якому команда “Фенікс” зайняла десяте місце, засвідчив, що краснопільчани люблять ліс. У конкурсі “Візитка” розкрились артистизм, креативність та кмітливість членів нашої команди, що привело нашу команду до почесного другого місця.

Другий змагальний день розпочався з “Туристичної естафети”, що включала в себе: туристичні етапи, встановлення намету, в’язання вузлів та проходження водного відрізку на байдарці. Дві незначні помилки (два бали штрафного часу), відкинули нашу команду на третє місце.

30684341.jpg

В ейфорії від здобутків наша команда вийшла у фінал змагань з перетягування канату, де поступилась лише команді з міста Шостки.

19768948.jpg

Надвечір стартував конкурс “Сюрприз”, у якому необхідно було розкрити багатогранність талантів одного з членів команди. Творча група вирішила, що образ українських дівчат, яких вважають найкращими у світі, може гідно представити Голованьова Юлія, вона талановито втілила творчий задум на сцені та принесла команді третє місце. Цікавим видався конкурс “Нічне орієнтування”, нажаль тільки 10 місце у протоколі. У конкурсі “Кращий туристський табір” команда зайняла 9 місце.

Результат участі нашої команди у заході – 7 місце. Проте у спогадах залишаться і мальовниче місце на березі річки Сула, і чудові нічні дискотеки, творчі конкурси, хороша технічна підготовка більшості спортсменів, акція “Чисте довкілля” і теплі дружні стосунки між членами різних команд.

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: