OCВЯЧEНO КУПOЛ I XPECТ

61625580

 

 

33950744.jpg

На запрошення віруючих Краснопільщини відбулось Архієрейське Богослужіння в Свято-Успенському храмі, яке за участі духовенства та благочиння найближчих районів відслужив керуючий Сумською Єпархією Архієпископ Мефодій.

По завершенні богослужіння архієпископ освятив нещодавно встановлені на храмі купол і хрест.

– Без Бога немає народу. Які сьогодні мізерні заробітки у людей, усі знають, але вони скидаються по копійці і будують, відновлюють храми в Україні. Подібне відбувається із цим затишним храмом Успіння Божої Матері, – звернувся до прихожан Архієпископ Мефодій. – Спочатку облаштували його в середині, тепер ось звели купол, встановили Хрест. Так, було важко йти цим шляхом, на якому було багато перепон, в тому числі і штучних, але громада не опустила рук, бо знає, що будує для себе, для спасіння своїх душ, для своїх дітей, щоб вони були щасливими на своїй землі.

67465715.jpg

94569618.jpg

58198398.jpg

Також Єпископ відзначив Грамотами єпархії меценатів, представників місцевої громади за сприяння у відновленні храмів та відродження духовності Краснопільщини. Серед таких О. М. Кунець, І. М. Пиленко, В. П. Таран, Н. М. Шевченко, В. В. Мороз, С. А. Малюк. Цього дня відбулися і збори громади.
Прес-служба Краснопільського Благочиння УПЦ КП.

http://krasnews.at.ua/news/osvjacheno_kupol_i_khrest/2016-12-04-7111
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: