Oфiцiйнe вiдкpиття шкoли “Кiндep-cюpпpиз”

04772959.jpg

Багато батьків, незважаючи на благородні пориви розвивати дитину вдома, зустрічаються з величезною кількістю «підводних каменів», починаючи від браку часу для систематичних занять з малюком, закінчуючи відсутністю цікавої розвивальної програми. І навіть, якщо мама старається з усіх сил, вона просто не має можливості охопити всі ніші раннього розвитку дитини, не кажучи вже про донесення навчальних навичок для дітей дошкільного віку, де потрібні знання і практика вчителів.

В селищі Краснопілля, 14 вересня, відкрилася школа раннього творчого розвитку дитини “Кіндер-сюрприз”, яка охоплює такі освітні напрямки: музична абетка, розвивальні ігри, хореографія, англійська мова, яку на даний час відвідує 53 дитини.

26 жовтня відбулося офіційне, святкове відкриття школи “Кіндер-сюрприз”.

39778147.jpg

З привітальним словом до всіх учасників свята та присутніх в залі батьків звернувся голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко та побажав родинного затишку, здоров’я, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті. Та додав: “Що не кажіть, а в Україні є багато щасливих дітей! А щасливі вони тому, що доля дала їм чудову можливість зустріти на своєму життєвому шляху не просто прекрасних людей, а творчих особистостей, які люблять дітей і свою професію. Мова йде про керівників гуртків, які працюють в позашкільних навчальних закладах. Школа раннього розвитку дітей “Кіндер-сюрприз” – це крок вашої дитини назустріч до захоплюючого розвитку та пізнання світу”.

Вихованці Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості підготували присутнім цікаву змістовну програму за участю вокального колективу “Асорті”, хореографічного колективу “Ладушки” . Також на свято завітали казкові герої: смайлик, капітошка, чомусик, вовчик та кіндер-сюрприз. А головною прикрасою сцени були юні вихованці школи “Кіндер-сюрприз”, які порадували всіх присутніх веселими піснями.
Інф. районної ради

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

 

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: